Over Dionne

Hallo! Mijn naam is Dionne, een avonturier en ik ben een enthousiaste Pinterest marketeer die werkzaam is voor hét Pinterest marketing bureau van Nederland. Ik help bedrijven om te groeien middels Pinterest (advertising).

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van Pinterest marketing. Ik beheer talloze Pinterest accounts, schreef het e-book Haal alles uit Pinterest’ waar heel veel exemplaren van verkocht zijn. Daarnaast kun je mij ook inhuren voor Pinterest trainingen.

Hiervoor werkte ik als online marketeer bij diverse agencies en later op interim-basis voor o.a. Greenchoice en Eneco. Ook ben ik eigenaar van het platform Ondernemen als een baas en schrijf ik elke week over onderwerpen zoals financiën, ondernemen en beleggen.

Omdat Pinterest nog vaak in de dode hoek zit bij ondernemers en veel ondernemers geen idee hebben wat het kan opleveren voor hun bedrijf, wil ik al die bedrijven helpen. Helpen om te groeien door Pinterest. Daarom focus ik mij op Pinterest marketing. Ik kan niet wachten om Pinterest in te zetten voor jouw bedrijf. Ik ben er klaar voor, jij ook?!