Diensten

Pinterest is hét kanaal voor organische marketing. Dat betekent dat – zonder dat je budget nodig hebt – heel veel mensen kunt bereiken. Mits je aan de slag gaat met het SEO proof maken van je Pinterest account.

Naast organische marketing, ontleent Pinterest zich ook perfect voor advertising. Mede door de hoge time spent op het platform en de lage concurrentie. Door middel van targeting kun je precies jouw doelgroep bereiken en bouwen aan je naamsbekendheid, traffic generen en uiteindelijk je omzet verhogen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan met Pinterest marketing? Er zijn drie opties: Pinterest marketing masterclass, Pinterest beheer en/of Pinterest advertising.

Liever een Pinterest check doen of wil je gebruik maken van een Pinterest vragenuurtje? Dat kan! Deze zijn verkrijgbaar in de shop.

1.

Pinterest marketing training

Leren hoe je succes boekt via Pinterest; dagelijks honderden bezoekers naar je website trekt en continu bouwt aan je naamsbekendheid? Dat kan!

Tijdens de Pinterest marketing training leer je precies welke stappen je moet zetten om te knallen met jouw Pinterest account. 

Het is een 1-op-1 training en duurt één dag. De training is maatwerk en wordt exact afgestemd op jouw kennis. De training vindt plaats op mijn kantoor in Amersfoort, op locatie of online. 

€ 699,-

*Binnenkort worden er ook groepstrainingen aangeboden. 

2.

Pinterest check

Wil je je Pinterest account laten checken door een Pinterest marketeer om te ontdekken hoe je nog meer uit je Pinterest account kunt halen? Dat kan!

Tijdens de Pinterest check doorloop ik het stappenplan waar een succesvol Pinterest account aan moet voldoen. Zo wordt er onder andere gekeken naar de instellingen van het account, de borden en de pins zelf. Je ontvangt een adviesrapport met daarin concreet alle verbeterpunten voor jouw Pinterest account waar je direct mee aan de slag kan.

€ 349,-

3.

Pinterest vragenuurtje

Ben je al lekker op weg met Pinterest en trek je al heel wat bezoekers via Pinterest naar jouw website, maar heb je prangende vragen? Dan is het Pinterest vragenuurtje iets voor jou!

Voorafgaand aan het gesprek geef je aan waar je hulp bij nodig hebt, zodat ik precies weet waar ik je bij kan helpen. Het Pinterest vragenuurtje is maatwerk. Het duurt ongeveer een uur en vindt online plaats of op mijn kantoor in Amersfoort. 

€ 199,-

4.

Wil je ontzorgd worden en het beheer van je Pinterest account uitbesteden? Ik help je graag!

Er wordt altijd gestart met een Pinterest marketing strategie en vervolgens wordt het account onder de loep genomen. Ik werk een checklist af en zorg ervoor dat jouw Pinterest account voldoet aan alle eisen om succes te boeken. Denk aan o.a.

 • Het opzetten van een Pinterest account of je huidige account optimaliseren
 • Uitwerken van de Pinterest strategie
 • Installeren van een zakelijk account, zodat je inzicht krijgt in je statistieken
 • Het claimen van je website
 • Zoekwoorden onderzoek voor jouw Pinterest account
 • Het verbeteren van de SEO voor het hele account
 • Het volgen 50 andere interessante accounts
 • Het aanmaken van 5 SEO proof borden
 • Pins in de juiste afmetingen zetten
 • Optimaliseren van je huidige Pinterest borden
 • Het maken van pins en welke vervolgens ingepland worden*
 • Aan het eind van elke maand ontvang je een rapportage met daarin de resultaten en eventuele learnings

Pinterest beheer is mogelijk vanaf drie maanden en daarna is het elke maand opzegbaar. Dit omdat het een even duurt voordat de resultaten zichtbaar zijn. De eerste maand betaal je opstartkosten, maar vanaf de tweede maand betaal je alleen maar de kosten voor het ontwikkelen van pins, rapportages en A/B testen.

Als je kiest voor Pinterest beheer, worden er elke maand 20 pins gedeeld op je account. Wil je meer pins delen? Dat kan! Neem contact op voor de mogelijkheden.

*Exclusief eventuele kosten inplan tool Tailwind.

5.

Wil je gericht jouw doelgroep bereiken door middel van Pinterest advertising? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Ik help je graag met het bereiken van jouw doelstellingen. Of dat een always-on campagne is of toch liever een funnel campagne met als doel traffic genereren naar de website en uiteindelijk het aantal sales verhogen.

Elke Pinterest campagne is uniek, daarom is het niet mogelijk om aan te geven wat de kosten zijn. Voorafgaand wordt er altijd een Pinterest strategie geschreven met daarin de KPI’s. Vervolgens wordt er gestart met de campagne en worden er voortdurend A/B testen uitgevoerd zowel op doelgroep- als op advertentieniveau met als doel de juiste snaar te vinden. 

Wil je starten met Pinterest advertising? Neem dan contact op!

Op aanvraag

Reviews